Як Саакашвілі на "1+1" з Коломойським "воював"

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі 19 липня дав інтерв'ю ведучій телеканалу "1+1" Аллі Мазур

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ТСН".

Так, Мазур, намагаючись вивести Саакашвілі на чисту воду, поставила йому низку запитань, серед яких: чому для нього закон не писаний, що у нього там за люди в команді і не корупція це, що це за історія з Марією Гайдар, яка нібито говорила "Кримнаш", що це за маніпуляції щодо МАУ Ігоря Коломойського, що це за агітація в Чернігові за провладного кандидата.

Саакашвілі намагався відповісти на всі зазначені вище запитання.

При цьому він також розповів про маніпуляції з боку Коломойського і про бандитів у його команді. Зокрема, поділився, чому посварився з Філатовим.

"Чому я вийшов із себе, а я чесно зізнаюся, що вийшов із себе, бо ця людина дозволила собі сказати мені, що я там нібито роздаю гроші", - зауважив Саакашвілі.

Він також додав, що його невдоволення викликали й "безкоштовна роздача борщу та продуктових пакетів", яку, за словами Саакашвілі, здійснювали під прапорами партії, від якої в народні депутати балотується Геннадій Корбан.

"Цей безкоштовний борщ і безкоштовний продуктовий пакет – таке я чув, що існувало в Африці в 60-70-х роках... Не можна з українцями так у 2015 році. Люди, які це роздають, вони ж принижують виборців", - додав Саакашвілі.

При цьому голова одеської ОДА пообіцяв не допустити подібних ситуацій в Одесі під час місцевих виборів.

"Якщо в Одесі у жовтні, коли в нас будуть вибори, хтось буде розливати безкоштовний борщ - чи то президентська партія, прем’єрська партія, "регіони", "укропи" чи всілякі там інші "фрукти і продукти" - я буду істерично опиратися, і я буду дуже грубим, бо ж не можна знущатися над людьми так", - попередив Саакашвілі.