Лозовий та Мосійчук відлупцювали та вибили зуб кандидату в депутати в Чернігові

Ляшко, Лозовий та Мосійчук влаштували бійку з кандидатами в нардепи по 205 окрузі в Чернігові

Про це у своєму Facebook написав кандидант в депутати по цьому округу Олександр Барабошко, передає Еспресо.TV.

"Герої Ляшко, Лозовий, Мосійчук прийшли на прес-конференцію і влаштували махач, летіли журналісти, камери, 15 чоловік пацанів знатно спостерігали і Ляшко гаряче погавкував давай ще! В результаті мінус зуб в мене, розбитий фейс у Васі...Стоїмо на виході з прес-центру, чекаємо, щоб Ляшко подивився в очі", - написав він.

"Тільки що нардеп Мосійчук, нардеп Лозовий і натовп биків увірвалися в прес-зал, де через 10 хвилин повинна пройти пресуха їх чорного володаря Ляшка, і дали мені натовпом  п*****. Стою тебе, х*****, чекаю під аркою. Виходь один на один, якщо не зассиш. Тегніте в коментах Ляшко", - написав у своєму Facebook ще один кандидат по 205 округу Олексій Дурнєв.

Як повідомив сам Дурнєв, він разом з іншими людьми чекав початку прес-конференції Олега Ляшка, коли до зали зайшли депутати РПЛ Андрій Лозовий та Ігор Мосійчук і накинулися на нього зі словами "а ти зараз заберешся звідси", пише Українська правда.

"Я сидів собі на кріслі, чекав, коли почнеться прес-конференція. Був акредитований. Зайшов Лозовій, зайшов Мосійчук. Стягнули мене з крісла і почали бити", - сказав він.

Дурнев також додав, що ще до цього в зал заходив невідомий і пропонував "вийти і поговорити" на якусь важливу тему, не уточнивши, на яку саме.

"Я сказав, давай поговоримо тут. Тоді він запитав, відмовляюся я офіційно вийти і пішов", - додав він.

Пізніше Мосійчук прокоментував, що таким чином члени Радикальної партії "покарали людину "нетрадиційної сексуальної орієнтації" і провокатора". Депутат відвів хлопців, які брали участь у нападі, до мікроавтобуса і вони поїхали.

Олександр Барабошко та Олексій Дурнєв - кандидати від скандального політтехнолога та політичного блогера Володимира Петрова.