У нічному клубі Маріуполя бійці "Донбасу" побилися з охороною, - МВС

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом бійки у нічному клубі Маріуполя, в якій брали участь бійці батальйону "Донбас" і охоронці закладу

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу ГУ МВС України у Донецькій області.

"19 липня 2015 року о 04:30 в чергову частину Приморського РВ Маріупольського ГУ з міської лікарні надійшло повідомлення про госпіталізацію 30-річного чоловіка, бійця батальйону "Донбас", який отримав тілесні ушкодження у нічному клубі "Корал", - йдеться у повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Приморського райвідділку. Міліціонери опитали потерпілого, який знаходився в лікарні, а також працівників розважального закладу. Було призначено кілька відповідних експертиз.

Попередньо факт був кваліфікований за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

"Близько 13:00 до чергової частини Приморського РВ надійшло повідомлення від працівників клубу "Корал". Вони повідомили, що невідомі у камуфляжній формі приїхали в заклад, що заважають роботі, а також заподіяли тілесні ушкодження працівникам", - заявили у прес-службі.

На місце події виїхала керівництво Маріупольського міського управління міліції.

"Представники батальйону, які прибули в "Корал" на декількох військових автомобілях, заблокували вхід у розважальний заклад. Бійці батальйону "Донбас" вимагали покарати охорону, яка побила їх товариша по службі. Конфлікт вдалося погасити. Двоє охоронців закладу, які отримали тілесні ушкодження, звернулися в міліцію", - наголошується в повідомленні.

Також повідомляється, що за всіма зверненнями до міліції проводиться перевірка, встановлюється коло осіб, причетних до даних фактів. Після проведення необхідних слідчих дій події буде дана правова оцінка.