За добу терористи понад 60 разів обстріляли позиції сил АТО

Протягом вчорашньої доби, 20 липня, позиції сил АТО понад 60 разів були обстріляні з боку російсько-терористичних військ. З них понад 30 - з 18-ї до 24-ї години

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Загалом за минулу добу, 20 липня, бойовики 11 разів застосували 152-х та 122-мм артилерію, 19 разів - 120-мм міномети, три рази - танки", - йдеться у повідомленні.

Із забороненої Мінськими домовленостями зброї терористи активно обстрілювали позиції сил АТО в районах населених пунктів Новгородське, Опитне, Красногорівка, Невельське, Авдіївка, Піски.

"Турбуючий вогонь" злочинці також вели поблизу Широкиного, Майорського, Мар’їнки, Болотеного та інших населених пунктів.

Станом на 6:00 21 липня обстрілам зі 152-мм артилерії о 4:30 піддалися позиції сил АТО поблизу населених пунктів Розсадки, Майорськ, Зайцево, Лозове, з танку - в районі Богданівки. Зі стрілецької зброї - поблизу Донецького аеропорту, Новомар’ївки, Троїцького, Станиці Луганської, Мар’їнки.

"Захисники України дали гідну відсіч ворогу незабороненим Мінськими угодами озброєнням", - зазначили у штабі АТО.

Нагадаємо, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на сході України зафіксувала рух важкого озброєння з боку бойовиків від лінії зіткнення на Донбасі, але не вважає це відведенням озброєння.