Фотофакт: Як в анексованому Криму провалився російський рок-фестиваль

Фестиваль розпочався на день пізніше, більшість музикантів скасували свої виступи, а разом з цим на "Крим Фест" не приїхали і самі відвідувачі

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Twitter російського блогера Рустема Адагамова.

Музичний фестиваль "Крим Фест", який повинен був відкритися в окупованому Росією Криму в понеділок, але почався тільки у вівторок, наразі на межі зриву через масові відмови музичних груп брати в ньому участь.

Від виступів відмовилися гурти Plush Fish, "Орігамі", Illidiance, "4 апреля", "Муракамі", "Пурген", Артем Козюберда, який виступає під псевдонімом DisPlay, сай-транс-група SUN Project, естонський драм-н-бас-проект Digital Digital.

"Останнім часом приходить багато негативних відгуків про нашу участь у фесті. По факту - у нас досі немає квитків на літак, що є однією з обов'язкових умов нашого райдера, і скасування нашого можливого виступу вже лежить на організаторах", - заявили учасники групи "Пурген".

Крім цього, на фестивалі через затримку літака не змогли виступити його хедлайнери - гурт Infected Mushroom.

Частина учасників, які відмовилися виступати, заявили, що, незважаючи на дані раніше обіцянки не пов'язувати "КримФест" з політикою, організатори зробили настрій фесту "ура-патріотичним".