Москаль мобілізує трьох контрабандистів

Губернатор Закарпаття Геннадій Москаль повідомив, що трьох затриманих на гарячому контрабандистів відправили у військкомат для мобілізації

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу голови Закарпатської обладміністрації.

"З минулого тижня на Закарпатті йде активний пошук місць, що використовуються для переховування нелегальних мігрантів та тютюнових виробів, призначених для контрабанди. За останні дві доби на зеленому кордоні затримані троє місцевих мешканців, котрі намагалися переправити за кордон дев’ять ящиків сигарет. Сигарети вилучені, а затримані (чоловіки призовного віку), направлені у військкомат для мобілізації в Збройні сили України", - кажуть у прес-службі.

Також у Закарпатській облраді звітують про те, що порівняно з попереднім періодом кількість спроб контрабанди різко поменшала. Там додають, що працівники військкоматів не можуть знайти осіб, що проходять по базі даних силовиків як контрабандисти (усього таких по області близько 2,5 тисяч чоловік), щоб вручити їм повістки. При тому, що шоста хвиля мобілізації на Закарпатті виконана всього на 10 відсотків. 

Нагадаємо, що Геннадій Москаль назвав основним постачальником сигарет для контрабанди Львівську тютюнову фабрику.