Балога скоро звинуватить в мукачівській стрілянині Обаму, - Лунченко

Втручання нардепа Віктора Балоги в переговорний процес з "Правим сектором" в Мукачевому не дало ніякого результату

Про це Еспресо.TV розповів нардеп від "Народного фронту" та екс-губернатор Закарпаття Валерій Лунченко.

"Віктор Балога є народним депутатом, обраним від цього округу у Мукачевому, і бути осторонь тих процесів, які відбуваються у його рідному місті, він однозначно не міг. Можливо, він відчуває якусь власну участь у цих процесах і тому втрутився у переговорний процес. Чи призвело це якусь користь? Скоріше ні. Ми бачимо, що бійці "ПС" зникли у невідомому напрямку, запевняючи нас, що вони постійно на зв'язку з приводу переговорів", - заявив він.

За словами Лунченка, Віктор Балога займається безпідставними обвинуваченнями всіх - від МВС до президента. 

"Балога виразився проти колишнього керівника Закарпатської міліції, який був завжди для нього незручною фігурою і безпосередньо проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Він дещо вже плутається в своїх показах: то міліція, то Банкова, то ще хтось. Можливо, завтра вже Обама буде причетний до цих процесів. Я вважаю, що це неправильна позиція, це якась упереджена позиція щодо МВС. Тимчасова слідча комісія встановить більш-менш об'єктивну картину", - вважає нардеп.

Нагадаємо, нардеп Віктор Балога нещодавно на своїй прес-конференції заявив, що стрілянина в Мукачевому була влаштована, аби знищити на Закарпатті політичну конкуренцію. У той же час  він заявив, що фінансує "Правий сектор".

Пізніше нардеп Антон Геращенко в ефірі Еспресо.TV повідомив, що Віктор Балога офіційно запрошений на засідання слідчого комітету Верховної Ради України з питань подій у Мукачевому.