Філатов пояснив, чому суд не побачив підкупу в Чернігові

Нардеп Борис Філатов вважає, що у справі щодо підкупу виборців на скандальному окрузі №205 суду бракувало доказів та висновків слідства

Про це він сказав в ефірі Еспресо.TV.

Коментуючи рішення суду, який не визнав факт підкупу виборців продуктовими наборами та грошима, депутат зауважив, що іншим воно й не могло бути. 

"З цим рішенням ситуація досить дивна. Тому що насправді цих рішень було два. Це були відмови в скарзі як проти Геннадія Корбана, так проти Сергія Березенка. Як мені здається, по пану Корбану рішення було несхвальним тому, що не було встановлено зв'язок. Я хочу зазначити, що не кандидат роздає райки. Його точно немає в палатках… Що ж стосується пана Березенка, якого звинуватили в роздачі грошей, то іншого рішення бути й не могло, бо має відбутись слідство", - пояснив Філатов.

Нагадаємо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в понеділок відправив до Чернігова спеціальну слідчо-оперативну групу МВС для забезпечення законності виборів в окрузі №205. Також Борис Філатов зазначає, що останнє слово в конфлікті на окрузі має сказати президент Петро Порошенко.