"Укроборонпром" презентував новий надсучасний безпілотник

Державний концерн "Укроборонпром" представив низку безпілотників українського виробництва, серед яких вітчизняний надсучасний безпілотник "Фурія"

Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпрому", пише Еспресо.TV

"Підприємство "Укроборонпром" ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт" представило низку безпілотників українського виробництва", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що особливу увагу та найбільшу кількість зацікавлених відвідувачів зібрала навколо себе вітчизняна "Фурія", технічні характеристики та якість якої вражають.

"Вітчизняний БПЛА успішно пройшов низку випробувань і вже готовий до виконання широкого кола завдань військового та цивільного призначення. Підприємство концерну "Спецтехноекспорт" та Міністерство оборони України уклали контракт на постачання згаданих БПЛА для проведення дослідної експлуатації та випробувань з метою поставки їх на озброєння ЗСУ", - додали в "Укроборонпромі".

Разом з тим повідомляється, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пообіцяв, що кожен бойовий підрозділ Нацгвардії отримає безпілотну розвідку вітчизняних комплексів "Фурія".