У МЗС кажуть, що в ДТП у Польщі загинуло п'ятеро українців

У Міністерстві закордонних справ України уточнюють, що під час дорожньо-транспортної події сьогодні вранці у Польщі загинули троє українців

Про це повідомили у Департаменті політики і комунікацій МЗС України, пише Еспресо.TV.

За даними станом на 15.00, у результаті аварії троє осіб загинули на місці, двоє померли у лікарні.

Також наразі в лікарнях міст Гарволін, Отвоцк, Мінськ-Мазовєцкий, Рикі та Варшава перебуває 22 особи, які потребують медичної допомоги.

Ще 22 особи, яким була надана перша медична допомога на місці і які не потребують госпіталізації, перебувають у Повітовому осередку спорту.

Нагадуємо, що сьогодні о 6.20 за місцевим часом на трасі S17 "Люблін-Варшава", в селі Гужно-Колонія біля Гарволіна (Мазовецьке воєводство) сталася ДТП за участю громадян України.

Рейсовий автобус з українською реєстрацією, у якому перебували 49 громадян України, в’їхав у дерево на узбіччі дороги, ймовірно, через перевтому водія. Остаточний висновок щодо причини аварії буде зроблено польською прокуратурою.

Посол України в Польщі Андрій Дещиця під час розмови з прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком повідомив, що у лікарні загинуло троє українців, відтак кількість жертв, за його словами, зросла до шести.