Вбивцю журналіста Веремія ліквідовано під Горлівкою

Вбивцю журналіста В'ячеслава Веремія, вбитого на Майдані під час масових акцій протесту в лютому 2014 року, ліквідовано разом зі своїм спільником

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook заявив керівник центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан, передає Еспресо.TV.

"Анонімно від підпільників: "Володимир Володимирович! Джалал Джамалович Алієв, поганяло "Діма Дагестанець", вбивця журналіста "Вістей" Веремія В'ячеслава, ліквідований. Якщо, звичайно, родичам буде від цього легше. Більше про нього  ніколи не почують. Він розстріляний, тіло кинуто на поживу собакам в полі між Горлівкою та сел. Зайцеве ", - написав Рубан.

Відзначається також, що був убитий і спільник Алієва.

"Разом з ним розстріляний подільник Кравченко (Крава), раніше судимий, 12 років відсидки. Світ став на двох виродків чистіше. Про їх смерті можете повідомити. Вони обидва мертві. Ліквідовано 07.07.2015 року, калібр куль - 7, 62 ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 19 лютого 2014 року під час протистояння неподалік від Михайлівської площі "тітушки" вбили журналіста В'ячеслава Веремія. 

2 квітня працівники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України затримали одного з учасників угруповання, причетного до вбивства кореспондента газети "Вести" В’ячеслава Веремія.