Відвідувачі провального російського "Крим Фесту" намагаються продати свої квитки за копійки

В анексованому Криму росіяни хотіли створити гучний фестиваль, але затія провалилася, і відвідувачі намагаються продати свої квитки за мінімальними цінами

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Новости Крыма".

У соціальних мережах гості музичного фестивалю розміщують оголошення про продаж квитків на "Крим Фест". Цікаво, що наразі на місці проведення заходу квитки можна придбати всього за 500 руб. (близько 200 грн), а гостям, які купляли квитки заздалегідь, довелося викласти, принаймні, в два рази більше.

Як відомо, організатори знизили ціну у зв'язку з масовою відмовою музичних колективів виступати на фестивалі. При цьому тим, хто заплатив за квиток повну суму, по всій видимості, витрати ніхто відшкодовувати не збирається. Зараз вони намагаються відбити хоча б частину витрачених коштів.

"Продам два квитки на "Крим Фест". За максимально мінімальною ціною", - пише один з користувачів.

Якщо вірити розміщеним оголошенням, знайшлися й ті, хто оплатив VIP-абонемент, ціною в 40 тис. руб. (понад 15 тис грн).

"Я 40 косарів відвалив за вхід! Таке кидалово! Від суду цим хлопцям не відмахнутися", - написав один з гостей фестивалю, який приїхав до Криму з Єкатеринбурга.

Нагадаємо, більшість російських музикантів відмовилися від участі у фестивалі, коли дізналися про його "ура-патріотичну" атмосферу. Музиканти не захотіли скандувати "Крим наш". На підтвердження того, що фестиваль майже провалився, оприлюднили фото безлюдного майданчика "Крим Фесту".