Австралійський шахтар замовив повію, а до нього прийшла власна дружина

Житель австралійського міста Перт, замовивши повію виявив, що його дружина працює в елітній службі ескорту

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на RuPosters.

Шахтар Пітер Андерсон прожив у щасливому шлюбі 8 років, однак нещодавні події змусили подружжя повністю переглянути свої стосунки. 

Одного разу ввечері робочий рейс Пітера і його колег в Порт-Хедленд скасували. Замість того, щоб повернутися додому, товариші вирішили провести вечір за чаркою і зупинитися в готелі. Після певної кількості випитого алкоголю друзі вирішили скористатися ескорт-послугами і через інтернет-сайт замовили собі повій прямо в номер.

"На цих сайтах все так хитро влаштовано, що відразу і не розбереш, хто перед тобою. Тепер-то я згадую, що обрана мною жінка була чимось схожа на мою дружину. Але я б ні за що в житті не повірив, що в мої двері постукає саме вона. Коли я побачив її, то подумав, що попався і мені кінець. Але потім помітив, що моя дружина була одягнена, як повія", - говорить Пітер.

Незважаючи на подвійне викриття, пара залишається разом, а Пітер активно спілкується з юристами з приводу відшкодування йому коштів, витрачених на повію, яка виявилася його законною дружиною.