Британське радіо хоче працевлаштувати Блаттера

Британське "Радіо Йоркшир" зробило пропозицію про роботу президенту Міжнародної федерації футболу (ФІФА) Йозефу Блаттеру

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Р-Спорт".

"Ми хотіли б запропонувати Йозефу Блаттеру вакансію на "Радіо Йоркшир" наступного літа, коли його зобов'язання в ФІФА будуть виконані. Якщо він хоче стати радіожурналістом, кращого місця, щоб навчитися, не знайти", - сказав представник радіостанції Сем Бріджес.

Як уже повідомлялося, нещодавно Блаттер заявив, що планує влаштуватися працювати на радіо, "оскільки це найпопулярніше джерело інформації, що функціонує 24 години на добу".

Блаттер, який очолює ФІФА з 1998 року, 29 травня був переобраний на п'ятий термін, а вже 2 червня через корупційний скандал навколо ФІФА оголосив про відставку. Наприкінці червня чиновник заявив, що все ще залишається президентом ФІФА та має намір знову виставити свою кандидатуру на виборах.

Нового голову ФІФА оберуть на позачерговому конгресі організації 26 лютого. Перед прес-конференцією у Цюриху Йозефа Блаттера, якого звинувачують у корупції, закидали доларовими банкнотами