Португальський тренер поскаржився голові "Газпрому" на путінське "зло"

Головний тренер "Зеніта" Андре Віллаш-Боаш невдоволений наслідками ініційованого президентом Росії закону про легіонерів

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на sportbox.ru.

Зокрема, Віллаш-Боаш пообіцяв звернутися до очільника головного спонсора "Зеніту" - "Газпрому" – Олексія Міллера з проханням скасувати запроваджений напередодні сезону ліміт на легіонерів, згідно з яким на полі в складі однієї команди одночасно може перебувати не більше шести іноземних футболістів.

"Складно готувати команду, коли обмеження з'являються за тиждень до початку чемпіонату. Ліміт - зло, він ніяк не допоможе "Зеніту". В Олексія Міллера більше сил і можливостей, але я буду наполягати на тому, щоб ліміт скасували. Це можна зробити за тиждень, якщо його прийняли так швидко. Ми планували запросити топ-гравців під Лігу чемпіонів, а тепер через обмеження я змушений звертати увагу на російських гравців", - поскаржився португалець.

Нагадаємо, що Росії за ініціативою президента країни Володимира Путіна ухвалили закон, згідно з яким міністерство спорту отримало право на власний розсуд встановлювати ліміт на легіонерів, незважаючи на позицію ліг та федерацій з ігрових видів спорту.