Сакварелідзе розмовляє з Автомайданом та харків'янами про відставку Шокіна

Представники харківської громади, автомайдану та Центру протидії корупції зустрічаються з заступником генпрокурора Давідом Сакварелідзе

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Під час мітингу за відставку генпрокурора Віктора Шокіна, що відбувався під будівлею ГПУ, активісти зателефонували заступнику прокурора – Давіду Сакварелідзе. Хоча особисто до пікетувальників він не вийшов, але запросив їх до свого кабінету, аби вислухати вимоги.

"Шокін, Гузир та Столярчук кришують не тільки "діамантових" прокурорів. Вони кришують всю стару систему прокуратури. Навіть коли прийшли нові люди в особі Сакварелідзе і Каська, які хочуть змінювати прокуратуру, щоб вона чесно працювала, стара система, в особі цих трьох людей не тільки їм не допомагає, а ще й вставляє палки в колеса… Харківська громада вимагає, щоб нарешті справу Геннадія Кернеса завершили і Кернеса посадили", - пояснила позицію пікетувальників активістка Автомайдану Катерина Будко.

Нагадаємо, що о 9.00 під ГПУ відбувся мітинг, на якому вимагали відставки Віктора Шокіна та його заступників - Володимира Гузиря та Юрія Столярчука. Активісти підпалили шапки на манекенах, які символізують трьох очільників ГПУ.