Терористи створюють на Донеччині дві великі ударні групи

Російсько-терористичні війська створюють на території Донецької області дві великі ударні тактичні групи

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"За висновком групи ІС, виходячи з оперативної інформації, в даний час терористи створюють дві великі ударні тактичні групи: одну на Волноваському напрямку (на південь від Донецька) на ділянці від Оленівки до Гранітного, Старомар'ївки", - зазначив Тимчук.

Він наголосив, що друга ударна група розгорнута безпосередньо на приморському напрямку і трохи північніше від Безіменного до Павлополя і Чермалика.

Крім того, на схід від траси Т0508 фіксується відразу кілька артилерійських підрозділів бойовиків (дві чотирьохгарматні батареї 122-мм гаубиць Д-30, а також шість САУ 2С1 "Гвоздика"). В районі села Гусельщикове розгортається двохбатарейний дивізіон РСЗВ БМ-21 "Град" терористів.

"На північ від Луганська (район Весела Гора - Христове - Паньковка) фіксується нова бронегрупа бойовиків (10 танків і дев'ять БТР, з них чотири - новітні російські БТР-82А). Техніка маскується і окопується", - додав Тимчук.

Нагадаємо, за даними "Інформаційного спротиву", на південь від Донецька і на приморському напрямку продовжується нарощування чисельності живої сили і бронетехніки бойовиків.