У патрульній поліції розповіли, де без проблем можна заплатити штраф

У МВС запевняють, що задяки новому управлінню поліції більше не буде черг

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на Facebook патрульної поліції України.

Управління патрульної служби знаходиться у місті Києві у приміщенні Національної академії внутрішніх справ за адресою вул. Народного Ополчення, 9.

"Перший поверх Управління цілком належить відвідувачам: громадянам, які звертаються до патрульної служби з приватними питанням. Як важливий елемент єдиного офісу, функціонує система електронної черги", - йдеться в повідомленні.

В управлінні можна дізнатись про розгляд адміністративних матеріалів, розгляд звернень інформаційного характеру та евакуйований автомобіль. А також сплатити штраф, оскаржити постанову про адмінстягнення, взяти участь у розгляді адміністративних матеріалів, подати звернення щодо патрульної служби чи патрульного.

Громадянам надається також можливість отримати розширену довідку про ДТП та витяг про дійсність посвідчення водія.

В управління існують обмеження, наприклад, не можна побачити чи отримати відеозапис з відеореєстраторів патрульних та вплинути на розгляд адмінматеріалів окрім як законним способом.

Графік роботи першого поверху є гнучким, тому завжди є можливість завітати до офісу патрульної служби.

Раніше повідомлялось, що у столиці відкрили перший поліцейський сервісний центр.

Нагадаємо, що поліцейським дозволили евакуювати неправильно припарковані авто без присутності водія. Також Кличко разом з новою поліцією анонсував підвищення рівня безпеки в Києві.