Загони терористів на півдні Донеччини посилили 180 бійців і 8 танків

Продовжується нарощування чисельності живої сили і бронетехніки бойовиків на південь від Донецька і на приморському напрямку

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Він зазначив, що було зафіксовано маневр частиною сил і засобів російсько-терористичних військ у район населених пунктів Куликове - Шевченко - Козацьке з району Комсомольське - Старобешеве.

"Відмічається висунення у першу лінію додатково як мінімум двох підрозділів рівня "мотострілецької роти" (всього - 160-180 осіб), при восьми танках і 16-18 ББМ (в основному БМП-1,2 і МТ-ЛБ)", - написав Тимчук.

Обидва підрозділи прибули з північного напрямку через Тельманове.

"Частина прибуваючих сил розгортається на схід від даного району в якості тактичного резерву (зокрема, ще близько танкової роти - до восьми танків, і до роти піхоти - без бронетехніки, на КамАЗах/Уралах)", - наголосив нардеп.

Нагадаємо, за даними "Інформаційного спротиву", найбільш напружена ситуація у зоні АТО наразі спостерігається на Донецькій та Горлівській ділянках, де протягом доби була зафіксована основна кількість обстрілів і збройних провокацій з боку бойовиків.