Apple цього року не випустить "бюджетний" iPhone

Американська компанія Apple не планує псувати продаж iPhone 6 випуском бюджетної моделі iPhone 6 C

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на iPhones.ru.

Аналітик Тімоті Аркур з Cowen and Company переконаний у відмові Apple від ідеї випуску пластикового смартфона з 4-дюймовим екраном. Про iPhone 6c навесні неодноразово згадували в стрічках новин. Публікувалися знімки можливого корпусу бюджетної моделі, один за одним з'являлися прогнози аналітиків, хоча відомий аналітик Мінг-Чі Куо з KGI Securities у своїх квітневих звітах засумнівався в ймовірності виходу пластикового iPhone цього року.

На думку Аркура, Apple не стане випускати третій варіант свого смартфона разом з iPhone 6s і iPhone 6s Plus. Поява iPhone з низькою вартістю відіб'ється на хороших продажах iPhone 6, який до виходу нових флагманських моделей стане ще дешевшим. Хоча у компанії з Купертіно все було готове до початку виробництва телефону зі зменшеною вартістю, від релізу вирішили відмовитися.

Попередні прогнози Тімоті Аркура щодо змін в нових смартфонах Apple було досить точними. Свого часу він майже точно описав зміну діагоналі в iPhone 6 до 4.8 дюймів і наявність більш потужного процесора в iPhone 6 Plus.

Нагадаємо, що нещодавно головний редактор американського ресурсу 9to5Mac Марк Гурман оприлюднив фотографії задньої алюмінієвої кришки нового iPhone 6S