До Києва вперше приїде видатний американський майстер медіа-арту

Ендрю Джонс, який працює в напрямку медіа-арт, буде в Києві протягом трьох днів, проведе прес-конференцію, майстер-класи та покаже візуально-музичне шоу

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сторінку заходу у Facebook.

Ендрю Джонс вперше відвідає Східну Європу та відкриє свою виставку в Україні. Більш відомий як Android Jones, видатний американський художник-візіонер працює в напрямку діджитал-арт. Його роботи продаються за сотні тисяч доларів. 

Візуальний проект #SAMSKARA стартував цього літа в США. Виставка, яка відкриється 30 липня у Сферичному кінотеатрі ATMASFERA360 (Київському планетарії), - перша зупинка світового арт-турне проекту.

Проект SAMSKARA - незвіданий всесвіт знаменитих візуальних образів Андроїда Джонса. Арт-принти діджитального живопису художника, відеоінсталяції, відео-меппінг, динамічні скульптури, музика, написана спеціально для проекту, проведуть крізь інший візуальний Всесвіт. Єдиним стимулятором свідомості в цій захоплюючій подорожі стане мистецтво.

Частина проекту - спеціально створене на основі картин Андроїда Джонса повнокупольне шоу, що дає відчуття повного занурення у візуальну реальність художника, завдяки унікальній технології #fulldom.

"Я бачив речі в цьому житті, які я не в змозі описати словами. Я відвідав сфери, де уява закінчується, і жахлива краса нескінченності розкривається знову і знову... Це таємниця, яку я маю намір розгадати до кінця свого життя. Кожне зображення наближає мене до остаточної істини", - розповів сам митець.

Андроїд Джонс - найяскравіша зірка в цифровому співтоваристві образотворчого мистецтва. Художник-візіонер досліджує досвід майстрів минулого і поєднує його з новітніми технічними розробками в області графічних редакторів. Віртуозно жонглюючи впізнаваними образами і символами, він виводить глядача за межі звичного світу. У його роботах відбивається унікальний духовний досвід людини, яка пережила клінічну смерть; академічну художню освіту, можливості нових технологій, помножені на містичний досвід.

Андроїд Джонс здійснить візит до Києва тільки на три дні. У ці дні він дасть прес-конференцію, кілька майстер-класів та візьме участь у візуально-музичному шоу на унікальному майданчику під куполом сферичного кінотеатру ATMASFERA360. У процесі цього візуального перфомансу, в режимі реал-тайм, художник створить картини, які будуть проектуватися на гігантський купол в тривимірному зображенні.