Майже 300 фанатів взяли участь у зйомках нового кліпу "Океану Ельзи"

Українські музиканти працюють над новим альбомом і вчора, 26 липня, записали новий кліп, взяти участь у зйомках якого змогли майже 300 шанувальників гурту

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на повідомлення на офіційній сторінці гурту у соцмережі.

У неділю, 26 липня, в Києві пройшли зйомки кліпу на другий сингл нового альбому "Океану Ельзи", пісню під назвою "Життя починається знов".

Реліз пісні та нового відео заплановано на серпень цього року.

Взяти участь у зйомках разом з музикантами гурту можна було, залишивши заявку у волонтерській спільноті Susy Production. Заявки від 281 фаната пройшли відбір, і щасливчики змогли стати частиною майбутнього кліпу.

Зйомки тривали вдень і вночі. "Та незважаючи на всі "але": шалену втому, пилюку по всьому тілу, дикий колір взуття і пальців на ногах, вибиття з графіку зйомок - у голові грає перший куплет і приспів по колу, перед очима мерехтять різнокольорові вогники. Значить, все правильно. Ми і є прямим відображенням магії "Океанів". Все відбулось. Завдяки кожному з вас. Випробування під силу тільки тим, хто годен їх перемогти. Всі великі молодці і герої", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, "Океан Ельзи" з початку червня працюють над новою платівкою, яка буде представлена 2016 року. Перший сингл з нового альбому, пісня "Не твоя війна", була презентована на каналі "Океану Ельзи" на YouTube 26 квітня 2015 року та за декілька днів набрала понад 1 млн переглядів.