Постраждале в ДТП з Бауліним немовля досі не знайшли, - ЗМІ

З різних джерел з'явилася додаткова інформація про страшну аварію біля села Циганське, через яку загинуло вже троє людей, ще троє отримали травми

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на місцеве видання "Полтавщина".

Як повідомив начальник прес-служби УМВС України в області Юрій Сулаєв на своїй сторінці в Facebook, загиблий в лікарні хлопчик був з іншої сім'ї. Крім того, за словами головлікаря Полтавської дитячої клінічної лікарні Лариси Савченко, хлопчикові було не 12, а 13 повних років. У нього були травми, не сумісні з життям.

Також Лариса Савченко розповіла, що 11-річну дівчинку ще не прооперували, тому що зараз проводяться консиліуми з приводу її лікування. Зараз вона у важкому стані в реанімації.

За словами очевидців, коли дівчинку забирала швидка, вона казала, що з ними в машині було ще немовля. Цю інформацію підтвердила і прес-служба ГСЧС області. Але при огляді автомобіля дитини не знайшли. 

- Наші працівники оглянули спотворений автомобіль, - сказала начальник сектору зв'язків зі ЗМІ ГУ ДСНС Полтавщини Світлана Рибалко. - Немовляти там точно не було.

Також, за словами Світлани Рибалко, з автомобіля вирізали дівчинку, а хлопчика з машини викинуло.

На Полтавщині на 320 км автодороги "Київ-Харків" 26 липня близько 20:00 сталася автомобільна аварія за участю голови Конституційного Суду України Юрія Бауліна. Саме це стало причиною зіткнення Toyota з Nissan, в якому їхала сім'я з трьома дітьми. Обоє батьків загинули на місці. Пізніше 12-річний пасажир "Ніссан" від отриманих травм помер у дитячій міській клінічній лікарні міста Полтави.

Читайте також, ДТП з головою Конституційного Суду: Всі подробиці кривавої аварії.