Соціальний ролик з Дніпропетровська переміг в конкурсі від ЄС

У Києві в спорткомплексі "Олімпійський" відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу відеороликів Представництва ЄС в Україні "Бути європейцем"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Міністерства освіти.

Змагання між конкурсантами проходили у трьох номінаціях - "Найкраще відео", "Найкраща ідея" і "Найпопулярніше відео". Ролик "Європа – це мир!" відеостудії "Юність" Національного гірничого університету Дніпропетровська переміг у номінації "Найпопулярніше відео".

Короткометражний фільм знімальна група відеостудії "Юність" створила на початку весни за участю близько 60 студентів Національного гірничого університету. Сертифікат переможця авторові і режисеру фільму Наталії Андрющенко, яка в Києві представляла творчу команду відеостудії "Юність", вручила президент Фундації "Відкрите суспільство", член журі Леся Шевченко. 

"Ролики-переможці будуть використані на сайтах Європейської комісії та інших європейських інституцій як взірець того, що треба робити і як бачить молодь європейські цінності",– зазначила керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія Давидова.