Стало відомо, що голова КСУ Баулін робив у Харкові напередодні аварії

Голова Конституційного Суду Юрій Баулін, який напередодні потрапив у аварію в Полтавській області, повертався з Харкова із відрядження

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на прес-службу КСУ.

"24-26 липня поточного року голова Конституційного Суду України Ю.В. Баулін перебував у відрядженні в місті Харкові, де брав участь у нараді, присвяченій узгодженню питань роботи КРЦ НАПрН України та Президії Національної академії правових наук України. Під час повернення 26 липня близько 20 години на трасі Київ–Харків, за повідомленням УДАІ УМВС України в Полтавській області, автомобіль, в якому перебував Ю. Баулін, потрапив  в дорожньо-транспортну пригоду", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ДТП сталася на 320 км автодороги Київ-Харків 26 липня близько восьмої години вечора.

Внаслідок зіткнення автомобілей Nissan і Toyota Camry на місці аварії загинули дві особи: водій і пасажир автомобіля Nissan. Інший пасажир – хлопчик 2003 р.н. – отримав травми, несумісні з життям, і загинув уночі в реанімації. Дівчинка 2004 р.н., що також знаходилася в авто, зараз перебуває у важкому стані та отримує медичну допомогу.

За словами в.о. головного лікаря Полтавської обласної клінічної лікарня ім. М.В. Скліфосовського Олександра Олійника, голова КСУ прийшов до тями.