Стали відомі нові подробиці ДТП із головою Конституційного суду

Стали відомі подробиці трагічного ДТП під Полтавою, в результаті якого загинули люди

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на місцевий ресурс "Полтавщина".

Водій автомобіля "Toyota Camry", в якій їхав голова КСУ Юрій Баулін, у селі Циганське виїхав на зустрічну смугу руху. На фото після зіткнення видно, що стрілка спідометра завмерла на позначці 100 км / ч. Тобто можна припустити, що швидкість до зіткнення була ще вище. Це вже порушення ПДР в частині швидкості руху в населених пунктах.

Ще одна страшна подробиця, за словами свідків, у "Nissan" на руках у жінки, яка їхала на пасажирському місці праворуч від водія, була дитина до двох років. Швидше за все, дитина загинула, як і батько з матір'ю. На задніх пасажирських місцях знаходилися хлопчик і дівчинка. За останніми даними хлопчик помер у реанімації. Дівчинку направили в дитячу лікарню. Сім'я постраждалих - з Полтави, проживали на вул. г.Сталінграда.

Першим після "Nissan" їхала золотиста "Вісімка", яку також зачепило (є постраждалі) та автомобіль "ВАЗ" червоного кольору. Вони бачили всі подробиці зіткнення і пізніше розповіли, що автомобіль з суддею їхав на шаленій швидкості.

Раніше повідомлялося, що на Полтавщині на 320 км автодороги "Київ-Харків" 26 липня близько 20:00 сталася автомобільна аварія. Суддя та його водій знаходяться у реанімації.