У справі по вбивству Нємцова з'явились згадки про чеченського чиновника та депутата Держдуми

Слідчі у справах про вбивство Бориса Нємцова допитали банкіра Петра Чувилин. Після допиту в гучних справах з'явилася згадка про чиновника - сенатора Сулеймана Геремеева

Про це повідомляє "Росбалт" з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією, передає Еспресо.TV

Допит Петра Чувилина відбувся в СІЗО, де він зараз перебуває за звинуваченням у шахрайстві.

"На відміну від попередніх допитів, Чувилин був більш відвертий зі слідчими", - розповів співрозмовник агентства.

Він відмовився оголосити всі подробиці, проте відзначив, що в свідченнях Чувилин згадувалися сенатор Сулейман Геремеев і депутат Держдуми Адам Делімханов.

Більше того, після бесіди з банкіром слідство змогло отримати фотографії, на яких Чувилин відображений разом з Геремеевим, Делімхановим і рядом інших чиновників з Чечні.

На думку співрозмовника агентства, допит Чувилин безпосередньо пов'язаний зі "справою Нємцова". У матеріалах про вбивство Ямадаєва і замаху на Антонова є інформація про те, що виконавці цих злочинів зідзвонювалися з одним високопоставленим представником Чечні.

З цим же представником республіки напередодні вбивства Нємцова спілкувався Руслан Геремеев - фігурант справи про розстріл політика. Чувилин, у якого був фінансовий конфлікт з Олександром Антоновим, довгі роки підтримував стосунки з низкою чиновників з Чечні.

Нагдаємо, раніше вже повідомлялося, що одного з підозрюваних у вбивстві Бориса Нємцова могли вбити.