Гітарист групи The Rolling Stones полюбляє вранці покурити травку, - ЗМІ

Гітарист групи The Rolling Stones Кіт Річардс зізнався в щоденному вживанні марихуани

Про це повідомляє Еспресо.TV. з посиланням на The Telegraph.

71-річний британський музикант в інтерв'ю журналу "Mojo" зізнався, що, як і раніше, любить викурити ранковий косяк, а також повідомив, що був радий "каннабісовому озелененню" деяких штатів Америки.

"Я курю регулярно ранній ранковий косяк. Виключно каліфорнійський. Одна з найприємніших речей, на які мені радісно дивитися, це карта Америки (що показує, в яких штатах дозволено вживання марихуани), на якІй видно, як вона зеленіє ... зеленіє ... зеленіє", - каже він.

Річардс, який припинив вживати кокаїн у 2006 році, після того як впав з дерева у стані наркотичного сп'яніння і переніс операцію через струс мозку, повідомив, що не відмовляє собі і в алкоголі. Однак, за словами музиканта, він вживає лише алкоголь і марихуану.

"Нічого іншого, з цим все строго", - додав він.

В інтерв'ю Річардс також розповів про творчі плани The Rolling Stones, повідомивши, що музичний колектив планує повернутися в звукозаписну студію в кінці 2015 року.

"Чи будемо ми записувати новий матеріал і гастролювати? Думаю, так. Ми вирушимо на гастролі, потім повернемося в студію", - сказав він.