Під час обстрілу бойовиками Станиці Луганської поранено 5 українських бійців

У ніч проти 29 липня внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань селища Станиця Луганська отримали поранення п’ятеро бійців 128-ї бригади

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"Протягом минулої ночі бойовики так званої "ЛНР" кілька разів обстрілювали Станицю Луганську та околиці зі зброї різного виду, включаючи гранатомети, артилерійські гармати та міномети", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що під ворожим вогнем, що вівся з правого берега Сіверського Донця, опинилися підрозділи 128-ї гірничо-піхотної бригади із Закарпаття.

"На жаль, не обійшлося без поранених. Після півночі внаслідок артилерійського обстрілу осколкові поранення отримали п’ятеро бійців бригади віком від 26 до 38 років", - наголошується у повідомленні.

Усі постраждалі були госпіталізовані в районну лікарню. За попередньою інформацією, стан поранених неважкий, загрози життю немає.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу незаконними збройними формуваннями селища Станиця Луганська було перебито газопровід. В результаті 1469 абонентів залишилися без газу.