Незабаром вийде фільм про гітариста Rolling Stones

Американський режисер Морган Невілл завершив роботу над документальним фільмом про всесвітньо відомого гітариста і одного з засновників рок-гурту Rolling Stones Кіта Річардса

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Variety.

Світова прем'єра картини "Кіт Річардс: під впливом" відбудеться у вересні в мережі медіагрупи Netflix. Морган невіл також зняв документальні фільми про таких видатних виконавців, як Рей Чарльз і Джонні Кеш, а також стрічку про рок-групу Pearl Jam, що грає в стилі гранж.

Як зазначає видання, "робота Невілла - не перша, яка містить матеріали, що стосуються легендарної британської групи Rolling Stones". У 2014 році він отримав премію "Оскар" за документальний фільм "У двох кроках від слави", де колектив також згадується.

"Морган Невілл є майстром, який надає унікальну можливість побачити Кіта Річардса як музиканта, який здійснив сильний вплив на сучасну музику. Ми не сумніваємося, що наші глядачі оцінять цю роботу", - розповіла представник Netflix Ліза Нішимура.

Сам режисер зізнався, що був здивований багатогранністю особистості музиканта з Rolling Stones. "Він сповнений гумору, знань і мудрості, - зауважив режисер. - Ми прагнули показати реального Річардса".

За свою історію "Роллінг стоунз" випустили 22 студійних і 8 концертних альбомів. У різний час двадцять один сингл групи потрапив до десятки кращих у Великій Британії, а вісім з них піднялися на вершину хіт-параду. Загальносвітовий офіційний тираж альбомів групи перевищує 250 млн, однак ще більшими тиражами видавалися піратські диски. З 1989 року колектив Rolling Stones включений в Зал слави рок-н-ролу.

Нагадаємо, що нещодавно Кіт Річардс зізнався ЗМІ у щоденному вживанні марихуани