Трьох затриманих на Закарпатті контрабандистів відправили у військкомат

У Берегівському районі Закарпатської області було затримано трьох контрабандистів. Усі відправлені у військкомат для мобілізації

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"Учора (28.07) увечері мукачівські прикордонники спільно з угорською прикордонною службою затримали трьох мешканців Берегівського району, котрі намагалися переправити в Угорщину дев’ять ящиків сигарет", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що сигарети знаходилися в автомобілі УАЗ без номерних знаків та документів.

"Затримання відбулося на ділянці зеленого кордону поблизу контрольно-пропускного пункту "Лужанка", за даним фактом складено адміністративний протокол. Після документації правопорушення всіх трьох затриманих (котрі виявилися чоловіками призовного віку) відправили у військкомат для мобілізації", - наголошується у повідомленні.

На ділянці зеленого кордону, що контролюється Чопським прикордонним загоном, спроб контрабанди чи переправлення нелегалів не зафіксовано, додали у прес-службі.

Нагадаємо, раніше у прес-службі Москаля заявили, що потік контрабанди через держкордон уздовж Закарпаття фактично зупинено.