У мережі опублікували раніше не відоме фото оголеної Мерилін Монро

Американська компанія LimitedRuns, яка займається випуском ретропостерів і виставковою діяльністю, опублікувала раніше не відоме кольорове фото оголеної Мерилін Монро

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Daily Mail.

Знімок, зроблений в 1949 році, до цього був відомий лише у чорно-білій версії.

Протягом літа і осені фотографія поряд з іншими рідкісними знімками і постерами з голлівудською зіркою з'явиться на декількох пересувних виставках в Лос-Анджелесі, Сан-Франциско, Лас-Вегасі, Чикаго і Нью-Йорку.

Знімок був зроблений фотографом Томом Келлі, який пізніше продав його для календаря Golden Dreams за $900. Сама актриса, яка в той момент перебувала у важкому фінансовому стані, отримала за зйомки $50. При цьому вона взяла з фотографа слово, що той ніколи не розкриє її особистості, і попросила підписати фотографію ім'ям Мона Монро. Пізніше актриса заявляла, що погодилася на пропозицію Келлі лише з відчаю, тому що вважала, що "хороші дівчатка не знімаються в ню".

У 1953 році цей знімок Монро прикрасив обкладинку першого номера журналу Playboy.

Фото з сайту The Daily Mail

Раніше були відомі кольорові версії цієї фотографії, однак всі вони були розфарбовані, в той час як опублікований LimitedRuns знімок був видрукуваний з оригінальної фотопластинки з використанням спеціальних технологій. Такий підхід дозволив передати справжні кольори фотографії, які не можна було отримати при штучному розфарбовуванні.

Нагадаємо, що нещодавно у мережі з'явилися раніше не опубліковані фото Мерилін Монро. На раритетних світлинах секс-символ минулого століття на пляжі у рушнику.