Екс-регіонал Олійник стане "альтернативним президентом" України

На презентації "Комітету порятунку України", екс-депутата Володимира Олійника представлять як "альтернативного кандидата у президенти" України

Про це повідомив прес-секретар екс-прем'єр-міністра України Миколи Азарова Сергій Заворотний, пише Еспресо.TV з посиланням на Газета.ru.

Зазначається, що екс-прем'єр Микола Азаров стане прем'єром альтернативного уряду. Альтернативним міністром економіки стане колишній нардеп Ігор Марков, а інформаційну підтримку надаватиме український шоумен-сепаратист Юрій Кот.

"Рятувати" Україну, будуть політики, які втекли з України після проведення Евромайдану, - колишні "регіонали" і проросійські активісти. У комітет також увійде Олег Царьов, Галина Запорожцева, координатор "Матерів України", відома своєю співпрацею з самопроголошеної "ДНР". Там же буде і проросійський активіст з Харкова Олександр Александровський.

За інформацією, Азаров і його команда погодили проект з російським керівництвом.

"Буде поширене Звернення до українського народу, в якому, зокрема, детально викладається план дій щодо врегулювання ситуації в країні й оголошується про готовність Комітету взяти на себе відповідальність за долю України", — йдеться в тексті анонсу.

Раніше повідомлялось, що Микола Азаров створює "Комітет порятунку України".  А саме представлення комітету відбудеться  в четвер в готелі "Україна" в Москві.