Антимайдан пригрозив Навальному зачисткою акцій опозиції

У Росії рух Антимайдан засудив намір одного з опозиційних лідерів Олексія Навального вивести своїх прихильників на вулиці Новосибірська і заявив, що буде протидіяти "дестабілізації"

Про це йдеться в прес-релізі об'єднання, повідомляє Еспресо.TV.

На думку активістів руху, заклики до протестів, до політичного тиску на облвиборчком, який відмовив "Демократичній коаліції" в реєстрації на виборах, нібито несуть в собі "елементи екстремізму".

Антимайдан нагадав, що така технологія політичної боротьби нібито "розробляється, поширюється й фінансується західними НУО".

Рух закликав російських опозиціонерів, якщо у них є питання до органів влади, звернутися до суду і домагатися своєї мети законними способами.

У разі, якщо Навальний "встане на шлях екстремізму", Антимайдан має намір "в законному порядку протидіяти його антизаконним виступам", "припиняючи будь-який деструктивний вплив Навального і його поплічників на громадськість".

"Якщо буде потрібно, ми звернемося в судові та правоохоронні органи. У разі, якщо Навальний буде підштовхувати своїх прихильників до заворушень, він зустріне рішучу відсіч", - пообіцяли представники руху.

На їхню думку, заява Навального нібито підтверджує той факт, що сценарій Майдану спочатку опрацьовувався опозицією, яка і не розраховувала отримати реєстрацію на виборах.