Google додав в миттєвий візуальний перекладач українську мову

Компанія Google розширила можливості свого візуального перекладача, який тепер здатний працювати з 37 мовами, включаючи українську, при цьому не потребуючи інтернет-з'єднання

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на AIN.ua.

У січні Google випустив оновлення для додатка Google Translate, в якому з'явилася функція перекладу при наведенні камери на текст. Тоді повідомлялося, що функція працює для англійської, французької, німецької, італійської, російської та іспанської та потребує підключення до Інтернету.

Тепер Google додав можливість офлайнового перекладу з англійської на українську, болгарську, каталонську, хорватську, чеську, датську, голландську, турецьку та інші мови і навпаки.

Для того щоб скористатися візуальним перекладачем Google, необхідно встановити відповідний додаток, вказати англійську та мову, на яку буде необхідно перекласти слова. Потім, натиснувши на кнопку камери, користувачеві буде запропоновано завантажити для кожної мови пакет, розміром до 2 мегабайт.

У Google Перекладачі також поліпшили режим голосового спілкування, який дозволять в режимі реального часу переводити розмову на 32 мовах - тепер він став швидшим і працює стабільніше в повільних інтернет-мережах.