На Закарпатті чергову групу контрабандистів відправили до військкомату

Поблизу міста Чоп у Закарпатській області прикордонники затримали на спробі контрабанди сигарет шістьох місцевих мешканців

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"У ніч на четвер чопські прикордонники затримали біля с. Саловка в Ужгородському районі шістьох місцевих мешканців, котрі намагалися переправити через державний кордон по ящику сигарет (усього шість ящиків)", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що сигарети були вилучені, а затримані - чоловіки призовного віку - після складення адміністративних протоколів відправлені у військовий комісаріат для мобілізації.

"Ще одна спроба контрабанди припинена мукачівськими прикордонниками біля с. Ділове Рахівського району. У лісосмузі за кілька сотень метрів від державного кордону виявлено сховок із чотирма ящиками сигарет, що готувалися для переправлення в Румунію. Власники сигарет встановлюються", - наголосили у прес-службі.

Спроб переправлення крупних партій сигарет чи інших підакцизних товарів через державний кордон України, що проходить уздовж Закарпатської області, за минулу добу не зафіксовано.

Нагадаємо, 28 липня у Берегівському районі Закарпатської області було затримано трьох контрабандистів. Усі затримані були відправлені у військкомат для мобілізації.