Проросійські ЗМІ видають фотографії зруйнованої бойовиками Вуглегірської ТЕС за руїни Донецька, - штаб АТО

Деякі проросійські Інтернет-видання дезінформують своїх читачів щодо подій на Донбасі і видають резонансні фотоматеріали зруйнованої бойовиками Вуглегірської ТЕС за руїни Донецька

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на прес-центр АТО.

У штабі повідомляють, що проросійскі ЗМІ використовують нещодавні резонансні фотоматеріали, зібрані й опубліковані представниками української сторони СЦКК, які не складно віднайти у всесвітній мережі Інтернет.

"Нагадаємо, що 27 липня на сайті Прес-центру АТО було розміщене ілюстроване повідомлення СЦКК "В результаті обстрілу бойовиками Вуглегірської ТЕС виведено з ладу критичні елементи ТЕС". Але вже 28 липня веб-сайт Cassad news у стрічці воєнних подій так званої "Новоросії" використав ці фотоілюстрації для брехливого повідомлення "Наслідки обстрілу Донецька". Зазначена недостовірна інформація була опублікована й деякими іншими виданнями", - йдеться у повідомленні.

"Українська сторона СЦКК вкотре закликає представників засобів масової інформації користуватися виключно достовірною та перевіреною інформацією. Зазначений факт чергової цинічної дезінформації доданий до робочих матеріалів на засідання трьохсторонньої контактної групи у Мінську", - наголошують у штабі АТО.

Фото: прес-центр АТО