У зоні АТО активізувалися розвідники і снайпери терористів

Незаконні збройні формування активно ведуть розвідувальні дії на Донбасі, також спостерігається активність снайперських груп бойовиків

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"З боку бойовиків фіксується активне проведення розвідувальних заходів (з виявлення бойових порядків і системи оборони сил АТО), а також активність снайперів і снайперських груп противника", - зазначив він.

Так, на ділянці від Новотошківки до Кримського відзначається активність диверсійно-розвідувальних груп терористів, що ведуть розвідку переднього краю сил АТО.

"Практично по всій лінії розмежування сторін фіксується активність снайперських груп бойовиків. Відзначається високий рівень підготовки снайперів противника", - підкреслив Тимчук.

Він також наголосив, що російсько-терористичні війська на Донбасі знову здійснюють основну кількість обстрілів позицій сил АТО і цивільних об'єктів, у тому числі із застосуванням 120-мм мінометів, 122-мм і 152-мм артилерії та бронетехніки, у вечірній та нічний час.

"Зокрема, протягом останніх діб в денний час було здійснено лише близько 25% від усіх обстрілів", - написав координатор групи "Інформаційний спротив".

Нагадаємо, протягом учорашньої доби незаконні збройні формування 82 рази порушили режим припинення вогню, використовуючи при цьому артилерію, міномети, гранатомети та стрілецьку зброю.