Через весілля речника Путіна Пєскова з санаторіїв Сочі виселять туристів, - ЗМІ

У рамках підготовки до завтрашнього весілля прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова і фігуристки Тетяни Навки, туристів, що проживають поряд з готелем, де пройде захід, виселяють в інші санаторії

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на російські ЗМІ. 

Як пише видання "Блокнот", захід відбудеться в Грандготелі "Родина", який належить олігарху Олегу Дерипасці.

Як повідомило джерело в бутік-готелі, для церемонії вже все готово. Розставлені намети, привезені необхідні меблі. Частина гостей вже приїхали і продовжують з'являтися сьогодні, 31 липня. Інша частина має доїхати завтра у першій половині дня. 

Заходи безпеки перед найгучнішим весіллям року вжиті безпрецедентні. Охорона готелю приведена в посилений режим. Стороннім вхід на територію бутік-готелю заборонений.

Відпочиваючих на пляжах, розташованих поряд з "Родиной", на час проведення заходу попросять плавати і засмагати в іншому місці.

"Все робиться для спокою і зручності молодят і гостей. Пляжі будуть під охороною. Сьогодні почали розселення туристів з трьох сусідніх санаторіїв. Людей перевезуть в інші місця на три дні, якраз на час проведення весілля, - розповіло виданню джерело в готелі. - Коли все закінчиться, їх спокійно повернуть в номери. Головне, щоб високопоставлені гості відчували себе в безпеці, і їм не докучали роззяви і журналісти", - йдеться у матеріалі.

Як туристи, що сплатили путівки та проживання в зазначених санаторіях, сприйняли раптове переселення, поки невідомо.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що фігуристка з Дніпропетровська Тетяна Навка заявила, що вийде заміж за прес-секретаря президента Росії - Дмитра Пєскова.