Український рок-гурт виступив для прикордонників у зоні АТО

Гурт "НеМо" влаштував концерти на передовій біля Маріуполя

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Соцпортал".

Музиканти відгукнулися на запрошення Державної прикордонної служби України відвідати передові позиції прикордонників біля Маріуполя, щоби підтримати бойовий дух бійців.

Група "НеМо" влаштувала п’ять концертів для прикордонників Донецького прикордонного загону в районі Маріуполя. Концерти проходили в різних місцях - в підрозділах ДПСУ - для загону морської охорони в Маріуполі, в селищах Зоря, Сартана для прикордонників та місцевих жителів, на передових блок-постах недалеко від лінії фронту. Деякі виступи відбувалися в незвичній акустичній версії через військово-польові умови.

Артисти приїхали не з порожніми руками — вони передали прикордонникам цінні медичні препарати від Благодійного Фонду "Міжнародна Асоціація підтримки України". Одна із зустрічей пройшла спільно з футболістами і тренерським штабом ФК "Дніпро" на чолі з Мироном Маркевичем, які теж приїхали в гості до прикордонників.

"З початку року група "НеМо" дала більше 20 концертів у зоні проведення АТО. Ми виступали для воїнів майже всіх родів військ практично у всіх зонах проведення АТО, а також для населення Донбасу. Живемо найчастіше в розташуванні військ, їмо разом з військовими солдатську їжу, разом з ними співаємо наші пісні. У перервах між гастролями працюємо над новим альбомом і так склалося, що прем’єри нових пісень проходять найчастіше перед нашими воїнами. Кожен раз, коли ми їдемо в зону АТО, ми переслідуємо дві мети. Своїми піснями "НеМо" намагається підтримати бойовий дух наших захисників, і те тепло та безмірна вдячність, яку ми відчуваємо, говорить про те, що все не дарма. І друге, не менш важливе — ми робимо все для того, щоб популяризувати сучасну українську музику на територіях, де ще донедавна навіть не чули про неї. Зворотній зв’язок із слухачами з Донбасу, відгуки, листи, подальше спілкування стверджує нас у впевненості, що ми на правильному шляху", - говорить Анатолій Іванюк, лідер групи "НеМо".

Музиканти щойно повернулися з Маріуполя і вже знову збираються в дорогу, адже їдуть підтримувати бійців АТО.