Мирні жителі містечка на Донбасі влаштували концерт для воїнів АТО

Самодіяльні артисти містечка Часів Яр, що зовсім поряд з лінією розмежування, біля Артемівська на Донеччині, дали концерт для українських бійців

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-центр АТО.

Відлуння канонади і недалекі вибухи добре чують місцеві мешканці, адже за якийсь десяток кілометрів - передова. На ній точиться запекле протистояння українських воїнів з озброєними проросійськими бойовиками, які перетворили на руїни чимало міст і селищ Донбасу. Мирні жителі чудово розуміють, що несе за собою "русский мир", тому всіляко підтримують вояків Збройних сил України, щоб не пустити цей "мир" у своє затишне невелике містечко. 

Самодіяльні виконавці і творчі колективи місцевого Будинку культури Часовоярського Комбінату вогнетривких виробів звернулись з ініціативою дати концерт для вояків, які виконують завдання в зоні проведення антитерористичної операції саме в цьому районі. Військове командування залюбки відгукнулось на пропозицію.

За словами начальника групи по роботі з особовим складом підполковника Олега Маляренка, подібні заходи сприяють покращенню морально-психологічного стану бійців, реально зміцнюють стосунки між місцевими мешканцями і армійськими підрозділами.

"Ми щиро дякуємо артистам за такий музичний подарунок солдатам. Бо на війні серце дуже просить музики, - додав він, цитуючи відому фразу з кінофільму "В бій ідуть лише "старі".
 
Після концерту артисти отримали від військових подяки і великий торт. Також в організаторів виникла ідея на День Незалежності України провести ще один спільний концерт, в якому візьмуть участь часовоярівські виконавці і музиканти одного з військових творчих колективів.