Бойовики за добу більш півсотні разів обстріляли позиції сил АТО

Терористи активізували обстріли українських позицій на Артемівському напрямку та 51 раз порушили режим припинення тиші

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-центр АТО

"В зоні АТО продовжуються збройні провокації російсько-терористичних угруповань. Основна напруга і надалі зберігається поблизу Донецька. Сьогодні з опівночі до другої ночі бандити активно обстрілювали українські позиції в районі Пісків, Опитного, Авдіївки. Тут злочинці двічі застосували 120-міліметрові міномети та танки. Крім того опів на першу зі сторони Донецького аеропорту ворог бив по Авдіївці з 152-міліметрової артилерії", - йдеться в повідомленні.

В штабі повідомляють, що  бойовики активізували обстріли на Артемівському напрямку. Бойовики зі 120-міліметрових мінометів вели вогонь по селищах Луганське, Золоте, Санжарівка, Розсадки.

"Загалом, з опівночі до 18 години ворог 51 раз порушив режим припинення вогню," – додають в прес-центрі.

Там зазначають, що погіршення фінансового забезпечення призводить до невдоволення і нерідко відмови від участі у бойових діях. Також до песимізму призводять і чутки про майбутню зміну керівництва так званих республік "ДНР" та " ЛНР". Для підняття бойового духу ватажки незаконних бандформувань нерідко вдаються до відвертого шахрайства демонструючи пересування бронетехніки, яка нібито демонструє міць фейкових об’єднань.

Нагадаємо, що за минулу добу не загинув жоден український військовослужбовець, але вісім зазнали поранень.