Британець за 50 днів взяв участь у тисячі призових конкурсів

22-річний британець Ендрю Ллойд за 50 днів взяв участь у тисячі призових конкурсів, однак щось виграти йому вдалося лише в чотирьох з них

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Tjournal.

Відеозвіт про експеримент з конкурсами Ендрю опублікував на YouTube ще 24 липня, і за тиждень він зібрав майже 300 тисяч переглядів.

Британець встановив правила експерименту. Протягом 50 днів йому було необхідно взяти участь в 20 різних конкурсах, які ніколи не повинні були повторюватися.

Судячи з ролика, Ендрю прагнув розгадувати загадки і сканворди в журналах: наприклад, таблоїд Chat зазвичай розігрував певні суми грошей від 100 до 500 євро.  Ллойд також брав участь у розіграші квитків у кіно від виробника копчених ковбасок Peperami та конкурсі від видання The Telegraph на відвідування гігантського трампліну в Уельсі.

Однак через чотири місяці Ллойду вдалося виграти призи тільки в чотирьох розіграшах з тисячі.

У першому випадку він отримав кілька пачок "органічних" кукурудзяних паличок і дитячу книжку. У другому - диск Blu-Ray з фільмом "The War Lord" 1965 року. Організатори третього успішного для Ллойда розіграшу подарували йому квитки на мотошоу, що проходило з 12 по 14 вересня 2014 року. Четвертим виграним призом були квитки на фінал місцевого чемпіонату з регбі, який відбувся 31 травня 2014. У який саме період проводився експеримент, Ллойд не уточнював, проте дати випуску куплених ним журналів говорять про те, що він почався ще навесні 2014 року.

При цьому гроші на покупку журналів, продукції для участі в акціях і марок для відправки купонів поштою він витрачав з власної кишені. Скільки всього Ллойду довелося витратити грошей, невідомо.