Дружина Пєскова пояснила, звідки у нього годинник за $670 тис.

Дружина прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова, олімпійська чемпіонка з фігурного катання Тетяна Навка підтвердила, що подарувала чоловікові на весілля годинник Richard Mille

Про це вона заявила в інтерв’ю "Комсомольской правде", повідомляє Еспресо.TV.

"Я - олімпійська чемпіонка. Дуже багато працюю, в тому числі - і все літо. І, звичайно, заробляючи своєю працею, можу дозволити зробити хороший подарунок. Переді мною перед весіллям, звичайно ж, постало питання - що подарувати улюбленому чоловікові? І я знайшла для себе вихід і купила цей прекрасний годинник", - стверджує Навка.

При цьому вона заявила, що ціна годинника, яку зараз всі обговорюють, не відповідає дійсності.

"І взагалі це не має ніякого значення. Чому, до речі, олімпійський чемпіон Євген Плющенко може подарувати своїй дружині на честь весілля дорогу іменну каблучку, наприклад, а інша олімпійська чемпіонка своєму чоловікові - ні?" - сказала дружина Пєскова.

Нагадаємо, у Пєскова на весіллі помітили годинник Richard Mille, який було випущено обмеженим тиражем 30 штук.

Навальний зазначив, що такий годинник коштує 37 млн руб., що еквівалентно $670 тис.

Пізніше Пєскова спіймали на брехні про його годинник. Так, він заявив, що Навка подарувала йому годинник в день весілля. Але донька Пєскова викладала в Instagram фотографію батька з таким саме годинником навесні 2015 року, а деякі блогери помітили, що Пєсков з'являвся з ним ще взимку 2014 року.