ГПУ надіслала правоохоронцям Італії рішення суду стосовно арешта майна Азарова

Генеральна прокуратура України (ГПУ) надіслала правоохоронцям Італії рішення суду стосовно арешта майна сина Миколи Азарова Олексія Азарова

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на  прес-службу Генеральної прокуратури України.

"Судом задоволено клопотання прокуратури щодо накладення арешту на майно підприємства в Італії, яке належить Олексію Азарову", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у провадженні Головного слідчого управління ГПУ перебувають матеріали досудового розслідування за підозрою Олексія Азарова у незаконному збагаченні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368-2 КК України. Під час перевірки інформації, яка надійшла від компетентних органів Італійської Республіки, встановлено майно належне підконтрольному О. Азарову підприємству.

"Прокурор у кримінальному провадженні звернувся до слідчого судді Печерського районного суду із клопотанням щодо накладення арешту на майно вказаного підприємства, фактичним власником якого є О. Азаров, а саме: на видаткову частину належного йому рахунку та залишків по рахунку у банку; будинки, розташовані на території Італійської Республіки у м. Ольбія (Сардинія)", - повідомляють у прес-службі.

Як повідомляється, ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 28.07.2015 клопотання задоволено. На даний час ухвалу направлено для виконання компетентним органам Італійської Республіки в рамках міжнародної правової допомоги при проведенні процесуальних дій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд заарештував нерухомість сина Азарова в Італії.