Американський інженер розробив програму, яка виграє йому призи у Twitter

Американський інженер Хантер Скотт розробив бота, що автоматично бере участь у розіграшах призів через Twitter

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт Хантера Скотта.

За дев'ять місяців роботи бот Скотта взяв участь в 165 тисячах розіграшів. Виграв він приблизно в тисячі з них. Мало того, що відсоток виграшу настільки невисокий, пише інженер, так ще й у значній частині конкурсів за перемогу вручалися індивідуальні логотипи та аватари.

Ще одна велика група подарунків - квитки на концерти та інші заходи (правда, більшість з них проходили в інших країнах). Також бот приніс Скотту цифрову валюту в різних іграх і три десятки кодів для доступу до бета-версії гри Destiny.

Найціннішою річчю, яку виграв Скотт в цих конкурсах, виявився квиток на тиждень моди в Нью-Йорку. Організатори пропонували компенсувати дорогу і витрати для переможця і його друга, якщо вони живуть поблизу Нью-Йорка. Ринкова ціна цього квитка, пише інженер, становила $4 тисячі. Скотт від подарунка відмовився: по-перше, він живе не поруч з Нью-Йорком, по-друге, йому не хотілося платити податки з такого дорогого виграшу.

"У підсумку я відмовився від більшості виграних мною речей, тому що у мене не було можливості скористатися ними або відвідати ці заходи. У таких випадках я просто відповідав організаторам, що їм варто віддати подарунок кому-небудь ще. І до того, як ви поскаржитеся в податкове управління - так, я відзвітував і заплатив податки на всі виграші, які я прийняв і забрав", - сказав він.

Скотт розповідає, що деякі люди жартома пишуть в твіттері "Ретвітни це, і в тебе буде шанс виграти абсолютно нічого". Бот чесно ретвітнув і кілька разів виграв абсолютно нічого.