Бойовики за добу 109 разів обстрілювали позиції сил АТО

Упродовж вчорашньої доби, 3 серпня, незаконні збройні формування 109 разів порушили режим припинення вогню на сході України

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Як і попередні дні, основна напруга зберігалася поблизу Донецька. Близько 19 години найманці двічі обстріляли Авдіївку зі 120-міліметрових мінометів. А з 22:10 і до опівночі вели мінометний вогонь по районах цього містечка, де немає сил АТО", - йдеться у повідомленні.

Також близько 23 години терористи тричі обстріляли з танків опорні пункти українських військ у Пісках.

"Під вогнем артилерії калібру 152 міліметри о 20 годині опинилось селище Водяне. О 22:30 зі 122-міліметрової артилерії і танків найманці били по Первомайському", - зазначили у штабі АТО.

На Артемівському напрямку близько опівночі під вогнем ворожої артилерії опинилося селище Санжарівка. В районі Маріуполя бойовики били по Старогнатівці з мінометів і артилерії калібру 152 міліметри.

"Після опівночі, 4 серпня, бойовики і надалі сконцентрували вогневу активність на Донеччині та били по селищах Опитному, Водяне, Авдіївка, Мар’їнка", - наголосили у прес-центрі.

Нагадаємо, через збільшення кількості обстрілів у Горлівці так звана "місцева влада" терористів ввела комендантську годину.