Підозрюваний у вбивстві Нємцова змінив зовнішність і залишив Росію, - ЗМІ

Один з ключових фігурантів справи про вбивство російського опозиціонера Бориса Нємцова, колишній заступник командира батальйону МВС "Північ" Руслан Геремеєв міг залишити Росію, змінивши зовнішність

Про це повідомили джерела, близькі до сім'ї Геремеєвих, передає Еспресо.TV з посиланням на "Новую газету".

Відразу після вбивства Нємцова силовики нагрянули в Шелковський район Чечні, де планували затримати Руслана Геремеєва і Руслана Мухадінова, яких підозрюють у причетності до вбивства   опозиціонера.

Геремеєв належить до впливового клану. Його родичами є депутат Держдуми Адам Делімханов, сенатор Сулейман Геремеєв і начальник райвідділу внутрішніх справ Шелковського району Ваха Геремеєва. Співробітники ФСБ не стали ломитися до нього в будинок, а відстежили машину.

Однак захопити Геремеєва не вдалося. За даними джерел газети, Геремеєв змінив зовнішність і по новому закордонному паспорту залишив Чечню. Кореспондентам видання вдалося поговорити з людиною, яка бачила Геремеєва напередодні від'їзду. Джерело стверджує: зовнішність - зачіска, колір волосся Геремеєва сильно змінилася.

Найбільш вірогідним, зазначає газета, видається те, що Геремеєв наприкінці березня 2015 року під виглядом конюха вилетів разом з чеченською делегацією на Всесвітній кубок Дубая по скачках в Об'єднані Арабські Емірати.

Раніше повідомлялося, що результати біологічних експертиз щодо обвинувачених у вбивстві російського опозиціонера Бориса Нємцова говорять на користь підсудних.