Сьогодні активність бойовиків у зоні АТО знизилась - стріляли 20 разів

Сьогодні, 4 серпня з опівночі до 18 години кількість обстрілів позицій сил АТО зі сторони незаконних збройних формувань дещо зменшилась

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на прес-центр АТО.

"Основні обстріли позицій сил АТО відбулись з опівночі до 5 ранку на Донецькому напрямку. З 12 ночі і майже до 1 окупанти тричі обстрілювали Новгородське з 120-міліметрових мінометів. Також близько 1 по Водяному, а о 04:35 по Мар’їнці бойовики били з танків. З 01:40 і до 02:25 найманці застосовували артилерію 122 калібру по позиціях сил АТО в селищі Первомайське", - йдеться у повідомленні.

Окупанти двічі били по цивільних будівлях селища Опитне з 120-міліметрових мінометів. А близько першої ночі зі сторони Ясинуватої по житлових кварталах Авдіївки вела вогонь артилерія 152 калібру.

На Артемівському напрямку, поблизу селища Ленінське, майже о першій ночі диверсійно-розвідувальна група окупантів до 10 чоловік намагалася проникнути вглиб нашої території. У результаті бойового зіткнення з бійцями АТО ворог відступив.

Вже протягом дня, у світлу пору доби, незаконні бандформування здебільшого з провокативною метою застосовували стрілецьке озброєння. Проте вже о 14:20 і 14:50 найманці вели вогонь з 120-міліметрових мінометів по наших опорних пунктах в районі Новотошківки, що на Луганщині.

Загалом, з опівночі і до 18 години найманці близько 20 разів використали озброєння, що за Мінськими угодами має бути відведено від лінії розмежування.