У київському готелі сталася перестрілка. Є поранені

Між охоронцями та мешканцями готелю у Києві стався конфлікт, що переріс у стрілянину

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу столичної міліції.

"Було встановлено, що конфлікт відбувся між охоронцями, які перебували на території, і невідомими громадянами, які жили фактично рік у цьому приміщенні. Було затримано біля 10 чоловік там безпосередньо. На території, де вони знаходилися, знайдена автоматична зброя, снайперські гвинтівки, гранати, набої різних калібрів, штик-ножі, радіостанції, - цілий арсенал фактично", - прокоментував начальник київської міліції Олександр Терещук.

За попередніми даними, між охоронцем готельного комплексу Святошинського району та мешканцями виник конфлікт, який переріс у стрілянину. Один із учасників вийшов із приміщення з автоматичною зброєю і кілька разів вистрелив у напрямку охоронців. Охоронця госпіталізували із переломом руки.

Міліція, яка прибула на місце подій, затримала двох чоловіків 1973 і 1976 років народження. В одного з них вилучили мисливський карабін АКМ МП, на який у власника був дозвіл. Однак, карабін був перероблений для стрільби бойовими патронами. У будинку підозрюваних вилучили також багато патронів, два схожих на гранати предмети, два карабіни СКС, магазин до АК, оснащений патронами, шість штик-ножів, два пістолети, п’ять радіостанцій, пусковий пристрій для РПГ-26, чотири капсюль-детонатори, дві димові гранати, пневматичну гвинтівку та сигнальну ракету.

За фактом хуліганства відкрито кримінальну справу.